Rosacea

Jouw huid in paar woorden? Hij ziet rood en voelt gevoelig en branderig aan. Daarnaast heb je soms last van ontstekeningen en rode of blauwe bloedvaatjes (couperose) op je wangen. Je bloost snel en mensen vragen je regelmatig of je het heet hebt. Dat is niet alleen oncomfortabel, maar ook ontzettend vervelend.

Gelukkig zijn er manieren om jouw klachten te verminderen!
Samen nemen we jouw levensstijl, voedingspatroon en verzorgingsproducten onder de loep. Dit is belangrijk, met rosacea kun je namelijk niet ieder product (en alle make-up) gebruiken. Je huid kan hier namelijk heftig op reageren. Ook bepaald eten en teveel blootstelling aan de zon kunnen je klachten verergeren. Je ontvangt een advies op maat én een behandelplan voor in de salon. Zodat jij weer vol zelfvertrouwen op pad kunt. 

Wat is rosacea?

Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij de huid vaak rood is. Deze roodheid kan uit het niets opvlammen, waardoor het lijkt alsof je bloost. Soms heb je ook last van bultjes, puistjes en verdikkingen. De huid kan trekkerig en brandend aanvoelen.

De oorzaken van rosacea

Er is helaas nog veel onduidelijk over het ontstaan van rosacea. De meest voor de hand liggende oorzaak? Erfelijkheid.

Rosacea behandelen in de salon

Aanpassingen in je voedingspatroon en verzorgingsproducten kunnen helpen om jouw klachten te onderdrukken. Toch is dit lang niet altijd voldoende. Er zijn salonbehandelingen nodig om jouw huidmicrobioom te herstellen, de huid te reinigen en de aanmaak van collageen te stimuleren. Hierdoor neemt de roodheid af en ervaar je meer comfort. En dat wil je!

Dit kun je thuis doen

Thuis behaal je een groot deel van het resultaat. Bij rosacea is het bijvoorbeeld belangrijk om producten te gebruiken die de huidflora en -barrière herstellen. Deze zijn uiteraard in de salon verkrijgbaar. Laat agressieve reinigingsproducten liever links liggen en vermijd ook warmte, zonlicht, alcohol en gekruid en pittig eten.
Jouw adres voor professionele huidverzorging, make-up, massage's en meer.

Contact

info@beautymoves.nl 06 25 53 09 40
Schutsboomstraat 23c
5374CA, Schaijk

Openingstijden

Di
9:00 - 17:00
Wo
9:00 - 17:00
Do
9:00 - 17:00
Vr
9:00 - 19:00
Za
8:30 - 12:00
BEAUTYMOVES © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.