Huidverjonging

Terwijl je vriendinnen er nog piepjong uitzien, begint jouw huid haar eerste rimpels te vertonen. Ook ontdek je af en toe een pigmentvlekje en valt het je op dat je kaaklijn niet meer zo strak is als vroeger… Met make-up wordt dit steeds lastiger te verbergen. Het stoort je dan ook wanneer je naar je spiegelbeeld kijkt.
Laten we vooropstellen dat ouder worden een natuurlijk - en hartstikke mooi - proces is. Toch wil je daar misschien nog niet aan geloven. Snap ik. Gelukkig kunnen we met de juiste behandelingen en producten de tijd een beetje terugdraaien. Zodat jouw rimpels verminderen en je huid en voller en steviger uitziet. Het gevolg? Jij loopt met een jeugdige glow naar buiten, en wordt weer jaren jonger geschat! 

Wat is huidveroudering?

Wanneer je ouder wordt, verliest je huid haar stevigheid en rek. Ook wordt de huid dunner. Hierdoor ontstaan rimpels en kunnen er verkleuringen in de huid ontstaan. Deze verkleuringen noemen we ook wel pigmentvlekken. Een ouder wordende huid verliest daarnaast elasticiteit, waardoor die strakke kaaklijn opeens z’n kracht verliest.

De oorzaken van huidveroudering

Ook al is ouder worden een natuurlijk proces, je leefsstijl kan deze veroudering vervroegen en versnellen. Een aantal factoren die invloed hebben op de veroudering van je huid zijn:
- UV licht, bijvoorbeeld van de zon of de zonnebank;
- Roken;
- Acohol;
- Voeding (teveel suiker);
- De overgang;
- Een disbalans in je hormonen;
- Stress;
- Een chronisch slaaptekort;

Huidveroudering behandelen in de salon

Je kunt huidveroudering op verschillende manieren tegengaan en afremmen. Er zijn dan ook verschillende behandelingen mogelijk in de salon, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de Fourtec of Hydropeptide. Hoe we de beste behandeling voor jouw huid bepalen? Heel simpel. Dat doen we via een gratis skin-consult. Hierin neem ik jouw huid onder de loep en bepaal ik mijn plan van aanpak.

Dit kun je thuis doen

Geef jouw huid de liefde die het verdiend. Dat kan op verschillende manieren. Met de juiste zonbescherming bijvoorbeeld. Gebruik deze dagelijks voor een optimaal resultaat. Ook producten als retinol, AHA’s en peptides kunnen fijne lijntjes verminderen en tegenaan. Deze werken echter alleen bij regelmatig gebruik. Een goed excuus om jouw skincare collectie (en routine) uit te breiden! 
Jouw adres voor professionele huidverzorging, make-up, massage's en meer.

Contact

info@beautymoves.nl 06 25 53 09 40
Schutsboomstraat 23c
5374CA, Schaijk

Openingstijden

Di
9:00 - 17:00
Wo
9:00 - 17:00
Do
9:00 - 17:00
Vr
9:00 - 19:00
Za
8:30 - 12:00
BEAUTYMOVES © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.