Droge huid

Jij hebt iedere vochtinbrengende crème op de markt geprobeerd. Je smeert je een ongeluk, toch lijkt het voor jouw huid nooit genoeg te zijn. Wanneer je in de spiegel kijkt, zie je een doffe huid met droogtelijntjes. Dit voel je ook. Je huid trekt, jeukt en schilfert. Hartstikke oncomfortabel! 
Geen paniek! Samen brengen we daar verandering in. Met een op maat gemaakt voedingsadvies, goede huidverzorging voor thuis en verschillende behandelingen in de salon herstellen we de beschermlaag van je huid en vullen we de huidvetten aan.

Het resultaat? Een huid die straalt en heerlijk aanvoelt. Zonder schilfertjes, droogtelijntjes en ander ongemak!

Wat is een droge huid?

Een droge huid heeft een tekort aan talg en vetten. Hierdoor voelt je huid trekkerig aan en ontstaan er schilfertjes. Je kunt op iedere leeftijd last krijgen van een droge huid, toch zien we het vaker bij de huid na de overgang. 

De oorzaken van een droge huid

Een droge huid kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld:
- Een genetische aanleg voor een droge huid;
- Je eet te weinig gezonde vetten;
- Een hormonale disbalans;
- Het gebruik van medicatie;
- Verkeerde of agressieve verzorgingsproducten.

Acné behandelen in de salon

Bij het behandelen van een droge huid ligt de focus op het aanvullen van de huidvetten, het herstellen van de huidbarrière en het bieden van comfort aan de gevoelige huid. Bij deze behandeling gebruiken we de producten van Emotion. Deze producten bestaan uit plantaardige vetten die door de huid worden herkent als huideigen vetten. Hierdoor wordt het product beter opgenomen voor een optimaal resultaat.

Dit kun je thuis doen

80 procent van het resultaat behaal je thuis. Bijvoorbeeld door je huid met goede producten te verzorgen. Ook korter en kouder douchen, kan helpen. Een lange, warme douche droogt namelijk uit, hoe lekker zo’n douche ook is. Eet je momenteel weinig noten of vette vis? Zet deze dan eens wat vaker op je boodschappenlijstje. Hier zit Omega 3 in, wat goed is bij een droge huid.
Jouw adres voor professionele huidverzorging, make-up, massage's en meer.

Contact

info@beautymoves.nl 06 25 53 09 40
Schutsboomstraat 23c
5374CA, Schaijk

Openingstijden

Di
9:00 - 17:00
Wo
9:00 - 17:00
Do
9:00 - 17:00
Vr
9:00 - 19:00
Za
8:30 - 12:00
BEAUTYMOVES © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.