Permanente Make-Up (PMU)

Het is elke dag hetzelfde liedje. Jij staat minutenlang te stoeien met het tekenen van je wenkbrauwen. Soms lukt het in één keer en stelen je wenkbrauwen de show. Soms heb je na tien pogingen nog geen acceptabel resultaat. Word je vervolgens overvallen door een fikse regenbui, zijn niet alleen je wenkbrauwen maar is ook je eyeliner verdwenen… 
De oplossing voor dit probleem? Permanente make-up. Bijvoorbeeld in de vorm van een lijntje boven je ogen (eyeliner) of perfect gevormde wenkbrauwen. Daarmee houd je ‘s ochtends voldoende tijd over om nog eens extra te snoozen. Daarnaast kun je iedere regenbui of zwempartij aan, jouw make-up gaat nergens heen. Met andere woorden:

Vaarwel blotebillengezicht, hallo fris koppie!

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up brengen we pigment in de huid aan. Dat doen we met een machine en een naald. Je kunt het vergelijken met een tatoeage. Maar dan veel zachter en natuurlijker. Net als een tattoo is permanente make-up niet af te wassen. Het vervaagt echter wel naar verloop van tijd. Dit omdat permanente make-up oppervlakkiger in de huid wordt gezet.

Dus, ben jij klaar voor mooie, volle wenkbrauwen, strakke eyeliner en prachtige lippen?

De voordelen van permanente make-up

Heb je even? Dat zijn er nogal wat. Een greep uit de voordelen: 
- Je wenkbrauwen staan er altijd goed op;
- Je hoeft nooit meer zonder make-up de deur uit;
- Je eyeliner zit altijd perfect;
- Je make-up loopt nooit meer uit;
- Je houdt iedere dag geld over;
- Je hoeft nooit meer op zoek naar de juiste kleur eyeliner of wenkbrauwpotlood.

Zo gaan we te werk

Voelt het laten zetten van permanente make-up als een hele stap? Maak je geen zorgen. Ik vertel je precies hoe dat in z’n werk gaat.

1

Jij plant een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Tijdens dit gesprek komen al je wensen en verwachtingen aan bod. Jij kunt mij het hemd van het lijf vragen.

2

Tijdens dit gesprek vertel ik je wat de behandeling inhoudt en waar je rekening mee moet houden qua genezing. Vervolgens teken ik de permanente make-up voor. Zo krijg je vooraf een beeld van het eindresultaat.

3

Tijdens de eerste behandeling neem ik uitgebreid de tijd voor je. Ik teken de permanente make-up voor en begin pas met de daadwerkelijke behandeling als jij 110 procent tevreden bent.

4

Na 6 tot 8 weken kom je terug voor een touch-up. Tijdens deze behandeling zet ik de puntjes op de i. Toch een tintje donkerder? Dat kan. Regelen we tijdens deze behandeling.

Goed om te weten

Jij wilt zorgeloos jouw behandeling kunnen ondergaan. Logisch. Daarom is mijn salon GGD goedgekeurd en werk ik volgens de laatste richtlijnen op het gebied van veiligheid en hygiëne.
Jouw adres voor professionele huidverzorging, make-up, massage's en meer.

Contact

info@beautymoves.nl 06 25 53 09 40
Schutsboomstraat 23c
5374CA, Schaijk

Openingstijden

Di
9:00 - 17:00
Wo
9:00 - 17:00
Do
9:00 - 17:00
Vr
9:00 - 19:00
Za
8:30 - 12:00
BEAUTYMOVES © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.