Acné

Jij doet je stinkende best om jouw huid te verzorgen. Je probeert ieder product en test iedere tip. Toch lijkt niks te werken. Sterker nog… Het aantal puistjes en oneffenheden lijkt alleen maar groter te worden. Je hebt daarnaast het idee dat iedereen naar je kijkt, zelfs nadat je met concealer en foundation in de weer bent geweest. En dat tast je zelfvertrouwen aan.

Geen zorgen! Daar gaan we iets aan doen. 
Samen nemen we je levensstijl, eetpatroon en verzorgingsproducten onder de loep. Ik help je begrijpen welke producten (en welke voedingsmiddelen) je het beste kunt laten staan en welke juist niet op het boodschappenlijstje kunnen ontbreken. Dit komt zowel je hormoonbalans als je darmen ten goede. En dat zie je uiteindelijk terug in je huid. Uiteraard gaan we ook in de salon aan de slag met een behandelplan op maat.

Dat betekent? Dag puistjes en mee-eters! Jij kunt weer vol zelfvertrouwen - en zonder make-up - op pad!

Wat is acné?

Acné is een huidindicatie waarbij puistjes en mee-eters de huid versieren. Het kan daarbij gaan om enkele jeugdpuistjes, maar ook om ernstige acné. Dit huidprobleem komt niet alleen voor bij tieners, ook volwassenen kunnen hier last van hebben. Het goede nieuws? Acné is goed te behandelen. Met een paar kleine aanpassingen in levensstijl en eetpatroon - en het gebruik van de juiste producten - maken we het verschil.

De oorzaken van acné

Acné wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een hormonale disbalans. Ook kan acné erfelijk zijn. De volgende factoren kunnen bestaande acné verergeren:
- Krabben of pulken;
- Het gebruik van verkeerde producten;
- Bepaalde voedingsmiddelen;
- Stress of spanning.

Acné behandelen in de salon

Bij een acnébehandeling ligt de focus op het verminderen van talgproductie, het reinigen van talggangen, het exfoliëren van de huid (waardoor talg de huid makkelijker kan verlaten) en het herstellen van de huidbarrière en het microbioom. Iedere huid is anders. Daarom pas ik de behandeling aan op de unieke behoefte van jouw huid.

Dit kun je thuis doen

80 procent van het resultaat behaal je thuis, door je huid met de juiste producten te verzorgen. Reinig je huid bijvoorbeeld iedere ochtend en avond om ontstekingen te voorkomen. Dit remt ook de talgproductie, waardoor je huid minder snel vet wordt. Na een tijdje merk je dat er minder puistjes en mee-eters op je huid verschijnen en dat de huid sneller geneest. Hierdoor loop je ook minder risico op littekens en pigment.

Wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekering?

Dat kan! Informeer bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.
Jouw adres voor professionele huidverzorging, make-up, massage's en meer.

Contact

info@beautymoves.nl 06 25 53 09 40
Schutsboomstraat 23c
5374CA, Schaijk

Openingstijden

Di
9:00 - 17:00
Wo
9:00 - 17:00
Do
9:00 - 17:00
Vr
9:00 - 19:00
Za
8:30 - 12:00
BEAUTYMOVES © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.