Blog

Jouw huid klaarstomen voor intensieve behandelingen? Doe je thuis

Vochtinbrengende gezichtsmaskers, geconcentreerde serums en voedende crèmes. Jij hebt het allemaal geprobeerd. Toch kriebelt er iets. De wereld van de intensievere behandelingen in een salon – denk aan microneedling of diepwerkende chemische peelings – spreekt je aan. Logisch. Dit soort behandelingen zorgen namelijk voor ongeëvenaarde resultaten, en dat wil je. Maar wacht… 

Voordat je die afspraak maakt, vertel ik je eerst over het belang van een goede voorbereiding thuis. 

Een goed begin is het halve werk 

Dat geldt ook voor je huid. Je kunt het zien als een soort mini-roadtrip richting de Ardennen. Voordat je de auto kunt starten, doorloop je een aantal stappen. Van het inpakken van je tas en het bepalen van de route, tot het inslaan van de juiste hoeveelheid snacks. Je huid heeft dezelfde zorg en aandacht nodig voordat je haar mee kunt nemen op huidverbeteringsreis. Je maakt een afspraak bij een fijne salon (die van mij bijvoorbeeld) en zet deze in je agenda… En die snacks? Dat zijn de juiste producten voor thuisgebruik. Voor én na je behandeling. 

Het belang van de juiste producten 

Je kunt geen huis bouwen zonder fundering. Net als dat je geen huidtransformatie kunt ondergaan zonder de juiste producten. Je hebt in beide gevallen namelijk een goede basis nodig om op verder te bouwen. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat jouw huid over de juiste bouwmaterialen – voedingsstoffen – beschikt die je huid helpen herstellen en vernieuwen. 

Bij intensieve behandelingen in een salon is het daarnaast ook essentieel dat je huidbarrière en huidflora helemaal intact zijn. Als deze beschermlaag beschadigd is, kan kostbaar vocht ontsnappen en heb je meer kans op huidirritatie. Dit voorkom je met behulp van de juiste producten!

Na de behandeling 

Ook na de behandeling(en) spelen die voedingsstoffen een hoofdrol. Je hebt namelijk voldoende brandstof nodig om de aanmaak van collageen te bevorderen en ervoor te zorgen dat dit verbeterproces zo lang mogelijk aanhoudt. Het resultaat? Een stevige, jeugdige én stralende huid. 

Geen zorgen. Het is niet nodig om je hele badkamer vol te stouwen met flesjes en tubetjes. Met slechts een paar professionele producten, afgestemd op jouw huid en huidwensen, kom je een heel eind. Je kunt dan ook altijd bij mij terecht voor een goeddoordacht advies op maat. 

Goed om te weten: de gezondheid van jouw huid staat bij mij voorop. Daarom voer ik enkel behandelingen uit bij mensen die al minimaal 2 weken de door mij voorgestelde producten gebruiken. Zo komen we samen tot het beste resultaat. 

Tot snel!

Liefs, 

Jorine 

Jouw adres voor professionele huidverzorging, make-up, massage's en meer.

Contact

info@beautymoves.nl 06 25 53 09 40
Schutsboomstraat 23c
5374CA, Schaijk

Openingstijden

Di
9:00 - 17:00
Wo
9:00 - 17:00
Do
9:00 - 17:00
Vr
9:00 - 19:00
Za
8:30 - 12:00
BEAUTYMOVES © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.