Gratis skin-consult

Jij wil vol zelfvertrouwen op pad kunnen gaan. Met een goed gevoel naar je spiegelbeeld kunnen kijken. En jezelf niet meer verstoppen onder filters en make-up. Dat begint met een stralende en gezonde huid.
Een eerste stap in de juiste richting? Een gratis skin-consult bij Beauty Moves.

Zo gaan we te werk

Iedere huid is uniek. Net als jij. Daarom geloof ik niet in een one-size-fits-all behandelplan. In plaats daarvan luister ik naar jouw wensen. Vervolgens kijken we samen naar wat jouw huid nodig heeft. Dat gaat verder dan een blik in de spiegel. Ook je levensstijl, eetpatroon en meer komt onder de loep te liggen. Zo werken we - vanbinnen én vanbuiten - aan een optimaal resultaat.

Stap 1. Het skin-consult

Tijdens het skin-consult vertel jij me alles over je huidige routine en je levensstijl. Ik kijk naar de conditie van je huid en we bespreken wensen en verwachtingen. Op basis daarvan creëer ik jouw nieuwe verzorgingsroutine en stel ik een uniek behandelplan op. Je mag ieder product dat ik je aanraad uiteraard eens voelen en ruiken. Jij gaat de deur uit met jouw plan én een flinke dosis tips qua voeding en lifestyle.

Stap 2. Aan de slag met jouw producten

Gaan we samen aan jouw huid werken? Mooi. Jij krijgt twee weken voor je eerste behandeling je producten thuisgestuurd. Deze producten zorgen ervoor dat jouw huid de juiste bouwstoffen kan opbouwen. Jouw behaalde resultaten thuis, boosten we vervolgens in de salon. Natuurlijk met de behandelingen. Maar ook met een persoonlijk voedings-, levensstijl- en hormoonadvies.

Klinkt goed?

Mooi! Je kunt jouw gratis skin-consult namelijk direct aanvragen. Vul het formulier in en jij geniet binnen een mum van tijd van een stralende en gezonde huid!

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw adres voor professionele huidverzorging, make-up, massage's en meer.

Contact

info@beautymoves.nl 06 25 53 09 40
Schutsboomstraat 23c
5374CA, Schaijk

Openingstijden

Di
9:00 - 17:00
Wo
9:00 - 17:00
Do
9:00 - 17:00
Vr
9:00 - 19:00
Za
8:30 - 12:00
BEAUTYMOVES © 2023 CREATED BY VGI WEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS.