Huidverbetering, huidverjonging & permanente  make-up

Ik ontvang u graag in mijn salon

GezichtsbehandelingenTijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met de merken Estime&sens, Emotion skincare en HydroPeptide.

Estime & sens is een frans gecertificeerd biologisch cosmetica merk. Wat gemaakt is met liefde voor je huid en de natuur! Ze combineren natuurlijk en biologische ingrediënten met verfijning en efficiëntie om hoogwaardige producten te creëren. Ze geloven erin dat zelfvertrouwen en eigenwaarden belangrijk zijn in het leven en proberen hierbij mee te dragen met hun producten. Estime & sens  is vrij van sulfaten, parabenen, microplastics, silicone en dierproeven en helemaal Vegan.

Emotion Skincare is gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten droge huiden. Doordat de producten van Emotion anders zijn opgebouwd als gewone skincare kunnen we de droge huid op een unieke manier behandelen. De producten voeden diep, herstellen en bieden een extreem comfort aan de droge huid. De producten zorgen ervoor dat je huid barrière wordt hersteld waardoor je huid weer optimaal kan functioneren.
Emotion is vrij van Parabenen, siliconen, microplastis, minerale oliën en synthetische parfum. Daarnaast zijn de producten getest op nikkel en dierproef vrij.

HydroPeptide richt zich op echte huidverbetering vanuit de celkern. Wij geloven in de kracht van Gene-ius. Waarom? omdat de effectiviteit van deze huidverbeteringsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruikt hydropeptide de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptide om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen.
Het resultaat spreekt voor zich: je huid straalt, ziet er fantastisch uit en voelt zijdezacht aan.
Jij wilt toch ook cellulaire gezondheid?

Om nog meer resultaat te behalen kun je ervoor kiezen om de Fourtec in te zetten. De Fourtec zorgt voor collageen aanmaak, her-activeren van elastine, het verbeteren van de weefselstructuur en het trainen van je gezichtsspieren. Waardoor je een strakkere en stralende huid creëert.

De Fourtec is in te zetten als een losse behandeling om je huid een oppepper te geven of als kuur van 10 behandeling om langdurige huidverbetering te behalen! 

Bellen